KörútiKocsmák

Bátor gonzó-expedíció: végig a Nagykörúton! Minden megállót megvizsgálunk, minden megállóban lerészegedünk. A vezérelv: nem veszítjük szemünk elől a síneket!

Könyvtáros Testvér mondja

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

  • mangorlo: oda én is jártam pár éve, jókat ittunk, és irodalomról beszélgettünk. meg van egy másik kocsma arr... (2009.03.19. 23:28) Az Angyalföldi Eszelős
  • mangorlo: vidámparkot én nagyon nem csípem, de őz zsolti az egy komoly figura, bazmeg amiket az a tag tud me... (2009.03.19. 23:24) Legenda vagyok
  • Meauw: Őzikét és Boholyt is imádom már vagy 6-7 éve folyamatosan. Jó lenne ha lenne folytatás, zenékben, ... (2008.10.27. 22:14) Legenda vagyok
  • Utolsó 20

Béke Nobelt nekem!

2008.04.27. 23:48 picidzé

Ma reggel rájöttem. Mindenre. Honnan jön a rasszizmus, miért az a sok szörnyűség a Közel-Keleten, és a többi.

A másnaposság miatt. Tényleg. Reggel 8kor felébredtünk a csajommal, iszonyat zúgó fejjel, száraz szájjal, ahogy az lenni szokott egy hat órás poharazgatás után. Ilyenkor reggelire nincs jobb, mint egy jó, húsos döner. Vagy gyros, kinek hogy tetszik.

Elindultunk szerezni, tűzött a nap, minden lépésnél úgy éreztem, hogy sugarai a fájdalmasan ide-oda csapódó agyamat szúrják a szememen keresztül, és egyik rohadék arab sem volt nyitva. A negyediknél már üvöltöttem, és szentül fogadkoztam, hogy egy szál magam lerohanom az Emirátusokat.

Ekkor jött a megvilágosodás. Ennyi a titka. Aki másnapos, az más színű embereket akar ütni, ha nem kap reggelit. Képzeljétek el, hogy vasárnap Jeruzsálemben felébrednek az arabok, és ennének egy jó kis flódnit, kell a szénhidrát ilyenkor, értitek. Nyakukba veszik a várost, de nem találnak édességet, mert minden zárva. Fáj a fejük, tűz a nap - persze, hogy rakétákat kezdenek lőni mindenfelé.

Ugyanez fordítva is igaz, felébrednek a zsidók, ennének egy jó kis kebabot, de mindenhol csak rácsokat, meg "Zárva" táblákat találnak. Már remeg a kezük az éhségtől, tompán lüktet a fejük, lépni sem bírnak - persze, hogy nekiállnak telepeket építeni palesztin területen.

Békésebb lenne a világ, ha minden népnek jutna Quarelin és pezsgőtabletta, és szépen kinyitnának az étkezdék vasárnap reggel.

A sztori vége egyébként annyi, hogy elkúsztunk egy McDonald's ig, vettem több kiló McSzalmonella menüt, és miközben fülig összemustároztam magam, azt üvöltöztem, hogy Isten áldja meg Amerikát.

Ilyen egyszerű ez.


3 komment

Címkék: alkohológia

A bejegyzés trackback címe:

https://korutikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr1444724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norti 2008.04.28. 20:30:43

Minden értelmes ember csütörtökön issza le magát, a szombati buli divatszokás :D Mégis könnyebb átvészelni a másnaposságot pénteken munka közben, mint vasárnap pihenés helyett LOL Nem mellesleg 8-kor minek ébred fel az ember :D Ha meg már ébren van, arra valók a pizzafutárok, hogy kaját hozzanak :) Nem mindig a rasszizmus... xD

picidzé · http://librarian.blog.hu/ 2008.04.29. 11:00:20

Attól függ, milyen munkahelye van az embernek. Van, ahol pl dolgozni kell.
8kor azért ébrd fel a zember, mert rosszul van. A futárok meg egy óra alatt jó, ha kiérnek.

balage 2008.04.30. 15:23:19

Jah, isten áldja a mekit az Oktogonnál lévő nonstop miatt - többször mentette meg az életem. Mer ahelyett, hogy több liternyi alkohollal a beleimben és gyomromban tértem volna haza, inkább toltam ott pár szendvicset.

Mondjuk múltkor a rendelés előtt végig kellett csuma részegen hallgatnom, ahogy az egyik előttem álló kuncsaft épp verbálisan meg akarta dugni a pultos csajt - mindezt a zsúfolt éjszakai mekiben, ahol kurvára mindeki enni akart volna. Amikor épp kezet csókolt neki, gondoltam kibaszom a körútra, de szerencsére épp befejezte.

Aztán én következtem és csak azt mondtam a csajnak, hogy én megelégszem két sajburgerrel, meg egy sült krumplival:-)
süti beállítások módosítása