KörútiKocsmák

Bátor gonzó-expedíció: végig a Nagykörúton! Minden megállót megvizsgálunk, minden megállóban lerészegedünk. A vezérelv: nem veszítjük szemünk elől a síneket!

Könyvtáros Testvér mondja

Utolsó kommentek

  • mangorlo: oda én is jártam pár éve, jókat ittunk, és irodalomról beszélgettünk. meg van egy másik kocsma arr... (2009.03.19. 23:28) Az Angyalföldi Eszelős
  • mangorlo: vidámparkot én nagyon nem csípem, de őz zsolti az egy komoly figura, bazmeg amiket az a tag tud me... (2009.03.19. 23:24) Legenda vagyok
  • Meauw: Őzikét és Boholyt is imádom már vagy 6-7 éve folyamatosan. Jó lenne ha lenne folytatás, zenékben, ... (2008.10.27. 22:14) Legenda vagyok
  • Utolsó 20

Május 1 update - az athéni elvtársak

2008.05.14. 10:34 picidzé

Kellemes meglepetéssel szolgált az ügyvédünk, akit a Kiskörúti túránkról szóló beszámolónkban már megismerhettetek. Május elsején Athénban volt, és röviden beszámol nekünk arról, hogy milyen odakint a majális. Köszönjük, riszpekt!

Drága Feleim!

Tekintettel a nemzetközi munkásmozgalomra és a népek barátságára, míg ti itthon múlattátok az időt, az Athéni elvtársakat látogattam meg.

A görög proletárok még mindig a gaz immmprealisták igájában nyögnek, bár éppen ottlétemkor sikítottak és üvöltöttek az előadó hölgyek. A nép pedig zúgott, mint a Volga!

Ezt tényleg komolyan kell venni, csak úgy zúgott-zengett a munkásmozgalom.

Eccóval Göröghonban nem piros betűs ünnep a Május Elseje.

A görög elvtársakat nem kell félteni, öntudatosak és sztrájkolnak, kint ragadt honfitársnőnk szerint néha hónapokig, pl a tanárok.

Nem értettem mire jó ez nekik, de kiderült, hogy a görög munkások otthonaikban sztrájkolnak, tehát nem kell pingpongozniuk és kártyázniuk a villamos-remizben, hanem otthon szürcsölik az ouzojukat….metaxájukat…

Szóval az ottani május 1 tisztán mozgalmi, sehol Koós János, sehol Gyurcsány Ferenc (honnan tudja a windows helyesíró programja, hogyan kell írni a min. eln nevét? Rejtély…..) csak proletárforradalom, de az permanensen.

A sör-virsli perec háromszöget nem láttam, de nem is nagyon kerestem

Körúti Ügyvéd
Athén
Stúdió!

Nézegessetek görög mozgalmat! Klikk a képre, tán nagyobb is  lesz.


1 komment

Címkék: túra vendégszereplés

A bejegyzés trackback címe:

https://korutikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr82467752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Little Red Riding Hood 2008.05.26. 12:49:42

Ki mondta, hogy múlattuk az időt?