KörútiKocsmák

Bátor gonzó-expedíció: végig a Nagykörúton! Minden megállót megvizsgálunk, minden megállóban lerészegedünk. A vezérelv: nem veszítjük szemünk elől a síneket!

Könyvtáros Testvér mondja

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

  • mangorlo: oda én is jártam pár éve, jókat ittunk, és irodalomról beszélgettünk. meg van egy másik kocsma arr... (2009.03.19. 23:28) Az Angyalföldi Eszelős
  • mangorlo: vidámparkot én nagyon nem csípem, de őz zsolti az egy komoly figura, bazmeg amiket az a tag tud me... (2009.03.19. 23:24) Legenda vagyok
  • Meauw: Őzikét és Boholyt is imádom már vagy 6-7 éve folyamatosan. Jó lenne ha lenne folytatás, zenékben, ... (2008.10.27. 22:14) Legenda vagyok
  • Utolsó 20

Mi ez az egész?

2008.03.17. 08:34 picidzé

Korunk nem sok teret hagy a lánglelkű felfedezőnek. Nincs a térképeken fehér folt, az egyesített térelméleten a világ lenagyobb koponyái dolgoznak, az irodalomban sem szólt már igazán nagyot semmi jó ideje. Mit tehet két kalandvágyú ifjú, ha valamit mégis hozzá akar tenni az emberiség kultúrtörténetéhez? Kocsmába mennek.

Teszik persze mindezt alapos felkészülés után és szigorú szabályok szerint, hiszen abból még semmi jó nem származott, hogy csak úgy elindul valaki bele a vakvilágba. Koncepciónk szerint tehát expedíciónk végighalad Budapest egyik legveszélyesebb és embert próbálóbb szakaszán, a Nagykörúton. Feszített tempóban kívánunk végighaladni a 4-es villamos vonalán. Irányelveink a következőek:

  1. Mindig olyan helyen iszunk, ahonnan látszik a villamosmegálló.
  2. Semmi buzulás!
  3. Igyekszünk mindig toposzt választani az alkalomnak, ami illeszkedik is a helyszínhez. Gyanítom, hogy a Moszkva téren vodkázni fogunk.
  4. Buzulás kizárva!
  5. Szeretnénk minden alkalommal sztárvendéget is hívni, nehogy megunjuk egymás társaságát. 14 éven át mondjuk nem sikerült, de ki tudja.
  6. Nem buzulunk!


3 komment

Címkék: szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://korutikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr30384134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micella 2008.04.13. 10:09:02

A "szent kocsma" utolsó sorai zümmögésére alszom el, és a körúti kocsmákra ébredek. Még hogy nem szép az élet.

csavarhuzo · http://csavarhuzo.blog.hu 2008.04.14. 13:52:35

azon csodálkozom, hogy e remek elvek még nem képezik az alkotmány részét!
süti beállítások módosítása