KörútiKocsmák

Bátor gonzó-expedíció: végig a Nagykörúton! Minden megállót megvizsgálunk, minden megállóban lerészegedünk. A vezérelv: nem veszítjük szemünk elől a síneket!

Könyvtáros Testvér mondja

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

  • mangorlo: oda én is jártam pár éve, jókat ittunk, és irodalomról beszélgettünk. meg van egy másik kocsma arr... (2009.03.19. 23:28) Az Angyalföldi Eszelős
  • mangorlo: vidámparkot én nagyon nem csípem, de őz zsolti az egy komoly figura, bazmeg amiket az a tag tud me... (2009.03.19. 23:24) Legenda vagyok
  • Meauw: Őzikét és Boholyt is imádom már vagy 6-7 éve folyamatosan. Jó lenne ha lenne folytatás, zenékben, ... (2008.10.27. 22:14) Legenda vagyok
  • Utolsó 20

Celebspotting

2008.04.16. 11:03 picidzé

Ezennel felélesztem a megboldogult subbacultcha hírlevél celebspotting rovatát! (Igazából nem is kéne feléleszteni, mert ezt lopta el pofátlanul az index, de mindegy is.) Persze a blog jellegéből adódóan ez kissé más lesz - csak olyan celebekről írunk majd, akikkel kocsmákban találkoztunk.

Rövid, nem nagyon vicces történet, de remélem, hogy lesz majd több, meg jobb.

Tegnap úgy adódott, hogy várnom kellett húsz percet, Találgassatok, hova mentem várakozni. Perszehogy. Na jó, de azért, mert esett az eső. (Találjátok ki, hogy hova mentem volna, ha tűz a nap.) Betértem valahová (ez most nem kocsmakörkép), lefutott a standard eljárás: csőlátás, pulthoz oda, első korty le, mély, addiktológusok által jól ismert sóhaj, körülnézés.

Mellettem ivott Kárász Zénó, Ádám Tamás és egy általam nem ismert valaki. Sokkal több nincs is a sztoriban, mert azt még a subbacultcha is többször megírta, hogy Zénó mennyire szét van esve mindig, nem volt másképp tegnap sem. Azt az unalomig ismert sztorit mesélte, hogy az eszkimóknak hány szavuk van a hóra, de mindig félbeszakították szegényt. (Mi az, hogy 56? 56? Magyarkodsz itt nekünk? Ha-ha-ha.) Szóval szopatták, na. Majd Ádám Tamás így szólt szakálla mögül:

- Zéncikém, ez nem volt valami erős. //remélem, jól értettem a becenevet

Zénó: na-na...naon lennvaok?

ÁT: Hát ja, tegnap jobban ment. egészségedre.

Ennyi van a sztoriban. Ja, meg annyi, hogy Ádám Tamás még mindig baszott vastag könyvekkel jár kocsmába. Régen az Amigo bárban láttuk sokszor Doktor úrral, ahogy óárkig olvas, és közben szépen bebaszik. Kultúr-alkesz. Én is ilyen  szeretnék lenni, ha nagy leszek. Rajta tegnap nem látszott, hogy készen lenne, és baromi jól mesél. A Família Kft-ről akkor ennyit.

Ha kocsmában láttatok celebet, írjatok! Avagy subbacultcha módra: megverted / megdugtad / lehánytad valamelyik közepesen híres köcsögöt egy kocsmában? Írj!


8 komment · 1 trackback

Címkék: celebspotting

A bejegyzés trackback címe:

https://korutikocsmak.blog.hu/api/trackback/id/tr94427954

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: imagenes tumblr frases de amor cortas 2018.02.18. 00:45:55

Redőny típusok - Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.04.18. 15:54:40

lécci jelöld be nyilakkal, mert lövésem sincs melyik sztár a zénó meg a tamás... boccs. peidg még néztem is a sorozattot. néha.

picidzé · http://librarian.blog.hu/ 2008.04.18. 20:22:05

Zénó a nagyfiú (hátsó sor, balról 2.), ádám tamás az apuka (első sor, jobbról 2.)

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.04.21. 23:50:32

akkor pont jók lesznek szegények leforgatni az új, neorealista magyar mindennapokat...

kisbaratod · http://kisbaratod.wordpress.com 2008.04.30. 15:12:19

Akkor jöhet a Família Kft helyett a Kocsma kft. A szereplők már megvannak, tuti siker lenne a sorozat. :)

balage 2008.04.30. 15:17:10

Pár hete a Sandokánban ivott a mellettem lévő asztalnál a barátnőjével Fullajtár Andrea. Aki színésznő: www.muveszkek.hu/index.php?id=553&cid=5412

Qrva szép hangja van. Mondjuk nem volt durva ivás (mármint náluk), csak kedélyesen beszélgettek.

scullly 2008.05.07. 15:36:21

Pár hete a Szilvupléban voltunk, mikor az egyik barátnőm izgatottan rohant oda hozzánk, és elsuttogta, hogy ott ül a sarokban Csányi Sándor egy nővel. Valaki mondta, hogy meg kéne kérdezni, hogy állnak az OTP részvények, de ez nem az a Csányi Sándor volt. Ja, én persze nem is láttam.

Little Red Riding Hood 2008.05.07. 22:53:09

Láttam Fábián Évát nálunk bort vedelni. Pirosabb volt a szokásosnál.

Amúgy hogy ismerted meg Ádám Tamást szakállastul? (Ez költői kérdés, de ha tudsz válaszolni rá, akkor jó :)

Gasper · http://tajkep.blog.hu/ 2008.06.12. 20:03:53

Volna egy lényegtelen, de kissé idevágó történetem. Mondjuk semmi celebritás nincs a dologban.

Kábé két hónapja kötött belém a Tandemban a Dobai Péter. Csont be volt már nyomva író uram, ott ült a pultnál a megszokott helyén. Volt valami különbuli a pincében, ahol csupa takony arc volt. Ezen kívűl még taknyabb német fiatalok hangoskodtak, amire láthatóan ideges lett a Dobai és németül nyomta nekik a szöveget, valamilyen vezényszavakat, amire persze senki nem reagált.
Én a pulthoz mentem venni valami light cigarettát, mire odaszól nekem, hogy nagyon lájtos emberek maguk itten. Azt hitte, a társasághoz tartozom.
Erre kivágtam a rezet amolyan álnaívan, hogy nemrég láttam író uramat a tévében egy filmben együtt játszani G.T.-vel, egy egykori huszártiszttel (az említett film Magyar Dezső Bűntetőexpedíció című Balázs Béla Stúdiós, kurva jó filmje egyébként). Na erre a Dobai maga mellé rángatott és nem volt hajlandó elereszteni. Mondanom sem kell, hajnalban mentem haza, faltól falig.

Hát ennyi volt, lényegtelen volt. De jó szitu volt.
süti beállítások módosítása